Bejelentkezés

A hulladék kezelésének szabályai - új szabályok a gyógyszergyártókra és forgalmazókra

A hulladékok egy speciális csoportját alkotják a veszélyes hulladékok, tekintve hogy azok egyes összetevői külön-külön és együttesen is károsító hatást fejthetnek ki a környezetre, az élővilágra és az emberi egészségre. Az egészségügyi szolgáltatókra 2017. augusztus 12-étől új szabályok vonatkoznak Új iratmintánk követi a változást.

"Hulladékgazdálkodási szabályzat (gyógyszergyartók, gyógyszerforgalmazók)" - DOKUMENTUM LETÖLTÉSE

Az egészségügyi szolgáltatók vonatkozásában a  Hulladékgazdálkodási szabályzat rendjét egy új EMMI rendelet teljesen újraszabályozta. A vonatkozó jogszabályhatályba lépése 2017. augusztus 12-ig.
Új szabályzatunk a gyógyszergyártók, gyógyszerforgalmazók, gyógyszertárak, gyógyszertáron kívüli gyógyszerforgalmazást végző üzletek, járó-, illetve a fekvőbeteg-szakellátást nyújtó egészségügyi szolgáltatóknak szól, a lakosságnál keletkezett gyógyszerhulladék kezelésére vonatkozóan.

 

2017-03-15

A dokumentum ingyenes letöltéséhez kérjük, adja meg alábbi adatait!

A gomb megnyomásával elfogadja adatvédelmi szabályzatunkat, és önként kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az abban foglaltaknak megfelelően a Menedzser Praxis Kft. visszavonásig kezelje és tárolja adatait. Hozzájárulása után tiltakozhat személyes adatai kezelése ellen valamint bármikor kérheti adatainak helyesbítését,törlését, korlátozását.