Élelmiszeripari menedzser munkaköri leírás

Feltöltve: 2021.11.19.
Utoljára módosítva: 2024.04.22.
Mintát készítette: Jogkövető szerkesztőség

Az élelmiszeripari menedzser feladatai közé tartozik a mezőgazdasági üzemek, kereskedelmi cégek menedzsmentjének és termelésirányítójának irányítása. Részt vesz a mezőgazdasági termelési folyamatok és a termék-előállítás technológiai változatainak kidolgozásában, továbbá tervezi és szervezi a termelés és feldolgozás folyamatait, valamint közreműködik a pénzügyi tervek összeállításában.
Feladata az adminisztratív tevékenységek elvégzése, ideértve a szervezet pénzügyi és gazdálkodási tevékenységének tervezését és nyomon követését, a szervezet erőforrás-gazdálkodásának megtervezését, valamint a munkatársak és önkéntesek irányítását. Az élelmiszeripari menedzser segít a szervezet fejlesztési szükségleteinek feltérképezésében és a fejlesztési lehetőségek kidolgozásában, továbbá közreműködik a nemzetközi szerződések adatbázisainak karbantartásában és külföldi vendégekkel kapcsolatos teendők ellátásában.
A munkakör betöltéséhez középfokú végzettség és OKJ szakképesítés, tárgyalóképes angol nyelvtudás, valamint 2-3 év hasonló területen szerzett tapasztalat szükséges. Az ideális jelölt emellett team munkában tapasztalt, együttműködő és jól terhelhető.

Élelmiszeripari menedzser munkaköri leírás