Bejelentkezés
    • Szakmai tanácsadás
Cégkapu tanácsadás
Elakadt a Cégkapu regisztráció során? Segítséget kérne a Cégkapun keresztül végezhető különböző adminisztrációs teendőkhöz, tárhely-használathoz? Küldje el a témával kapcsolatos kérdéseit itt, amelyekre Cégkapu-szakértőnk, Ruszin Zsolt válaszol.
Adóügyi tanácsadás
Legyen mindig naprakész az adózási kérdésekben és készüljön fel egy esetleges adóhatósági eljárásra. Az adóellenőrzés területén is jártas tanácsadóinktól bármikor kérdezhet, hogy megfelelően értelmezze a vállalkozását érintő adójogszabályokat. Szakértőnk tudására támaszkodhat az optimális adózási formák kiválasztásától a hazai vagy nemzetközi ügyletek áttekintéséig, és kérheti az adózáshoz szorosan kapcsolódó szabályzatok, szerződések és más céges dokumentumok jogszabályi megfelelőségének vizsgálatát.
Munkaügyi tanácsadás
Oldja meg vállalkozása munkaügyi feladatait hatékonyan és rugalmasan, a Munka Törvénykönyve rendelkezéseinek helyes alkalmazásával. Személyre és cégre szabott tanácsadói támogatásunk nem csupán a munkajogi szabályozás értelmezésére terjed ki: segítünk a legjobb megoldások feltérképezésében, az Ön által alkalmazott foglalkoztatási és bérezési formákból, munkarendből és munkaidő-gazdálkodásból kiindulva. Szakértőnk közreműködésére számíthat a megfelelő munkaszerződés-minták vagy éppen a munkaidő-nyilvántartás kidolgozásához is.
OK
Kattintson ide és nézze meg most! Fizessen elő a Jogkövető Prémiumra most! Érdekel